Nit Bizarra: Especial Soviet Bizarro

Després d’hores i hores cercant perles sobre l’era soviètica era normal que ens enfanguéssim una mica.

Hem baixat diversos nivells per sota del teló d’acer i hem tornat (a empentes i rodolons) amb tot un reguitzell d’aliens, científics bojos, homes llop cantaires, astronautes més cutres que la MIR, i viejunos fans de la Disco que suposen tot un fabulós deliri que faria a Lenin deixar de ser una mòmia. Sèrie B, Z o les lletres que vulgueu en ciríl·lic passat per l’entremaliat turmix socarrón de La Inèrcia. Aquest quartet mític de la ràdio (i la Nit Bizarra!) arriben contra pronòstic al seu cinquè aniversari participant a aquest deliciós malson, aquest trip cap a l’Est més inesperat, aquesta explosió de creativitat absurda que ens farà desitjar que el Mur no hagués caigut. Potser Europa no estaria unida, però tindríem la videoteca plena d’un trash inimaginable!

 

Però si parlem de temes inesperats, surrealisme i tecnologia low-fi, qui millor que en Joe Crepúsculo i Nacho Vigalondo (Alacrán) i el ritmo ritmo mágico per arrodonir la nit. Un dels personatges més particulars i creatius del país, tant inesperat com inspirat, agafa tot un ventall de referències i gran varietat de ritmes, des del folklore hispà passant pel passat del dance per revelar-nos un futur retro amb cançons que s’estableixen com clàssics instantanis. Una fàbrica de ball que ens durà del Kremlim als paradisos estiuencs de la manera més descarada.

Nit Bizarra strikes again!

  • dissabte 6 // 24:00 HSALA ZERO

Joe Crepúsculo

Joël Iriarte, millor conegut com a Joe Crepúsculo, és un cantautor español que a més d’editar en solitari, forma part del grup Tarántula com a teclista i cantant en l’actualitat. La seva música t’atraparà!

http://www.crepus.com/supercrepus.html